Search
Close this search box.

11. nogometni kamp nacionalnih manjina RH – Varaždin 2018

Svjetska organizacija Roma u borbi protiv diskriminacije, rasizma i siromaštva, u suradnji s HNS-om i Županijskim nogometnim savezom Varaždinske županije, dne 18.10.2018. godine planira održati 11. Nogometni Kamp nacionalnih manjina RH.

Kamp se održava dne 18.10.2018. godine u Varaždinu na stadionu “ŠC Sloboda”, ul. Ognjena Price 31, s početkom u 10,00 sati, s tim da je predviđeno trajanje događanja do 12,30 sati.

U športskom dijelu nogometnog Kampa predviđen je nastup cca 100 dječaka i djevojčica, uz stručno vodstvo 10-ak nogometnih trenera, i uz prigodni kulturni i zabavni program.

Nadamo se da ćete svojom nazočnošću uveličati ovo događanje, te preko svojih medija izvijestiti svekoliku hrvatsku javnost o ovom nesvakidašnjem turniru i plemenitoj akciji koja se održava u vrijeme dok se u Europi održavaju dani borbe protiv rasizma i svake isključivosti. Obavještavanjem drugih građana RH koji nisu u mogućnosti pratiti ovo događanje i aktivno ćete se uključiti u obilježavanje Europskog dana borbe protiv rasizma.

1

2

3

4