Search
Close this search box.

Natječaji za nogometne trenere

? ⚽Nogometna akademija HNS-a 10. svibnja 2022. godine otvara četiri nova natječaja za nogometne trenere i trenerice. ? ⚽
Natječaji se otvaraju:

1) za upis na nastavni program osposobljavanje za trenera nogometa UEFA C kategorije po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenere UEFA C)

2) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera nogometa UEFA B kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenera nogometa UEFA B)

3) za upis na nastavni program usavršavanja za trenera nogometa UEFA A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS i UEFA (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenera UEFA A)

4) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera u futsalu C kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za Grassroots trenere u futsalu C kategorije).

Prijave za upis vrše se isključivo elektronskim putem na internetskim stranicama HNS putem obavezne PRIJAVE ZA EDUKACIJU dok se dokumentacija u PDF formatu (obavezno priložiti uz dokumentaciju i kopiju prijavnice za prijavljenu edukaciju) može predati elektronskom poštom (nogometna.akademija@hns-cff.hr) ili redovnom poštom na adresu Nogometna akademija HNS, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete.

Prijave se zaprimaju sa zaključno 10.06.2022. do 20 sati.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoća možete se obratiti županijskom nogometnom instruktoru Nikici Buniću.
 
foto i tekst: Hrvatski nogometni savez