Search
Close this search box.

Plenum klubova ŽNS Varaždin – SENIORI

Jučer se u dvorani za sastanke Županijskog nogometnog saveza Varaždin (Zagrebačka 91) održao Plenum klubova Elitne ŽNL, 1. ŽNL, 2. ŽNL i 3. ŽNL  na kojemu se svim predstavnicima iznijelo Izvješće Povjerenika za natjecanje za jesenski dio natjecateljske godine 2022/23 i problematika natjecanja, informacije iz Ureda Saveza i Izvršnog odbora ŽNS-a Varaždin te kalendar natjecanja za proljetni dio sezone 2022/23 (počeci natjecanja). Predstavljeni su i kalendari natjecanja za sve lige i početak proljetnog dijela prvenstva koji je zakazan za 11./12. ožujka.

Predsjednik Nenad Horvatić je izvijestio da nijedan klub iz ŽNS-a Varaždin se nije prijavio za igranje u 3. Nogometnoj ligi pa ukoliko ne ispadnu Podravina i Varteks, županijski savez ostati na svega dva predstavnika u toj ligi. Također je najavio da Ivan Kozina više neće biti predsjednik Udruge sudaca, a njegovo mjesto će preuzeti Mario Zebec, najviše rangirani sudac iz županije.

Skupština ŽNS-a Varaždin će biti održana 16. ožujka u restoranu Fontana Crnković, a tamo će biti uručeni ugovori za ulaganje u sportsku infrastrukturu 16 klubova za što je Varaždinska županija dodijelila sredstva u iznosu od 27 tisuća eura.

– Županija je dodijelila 27 000 eura za poboljšanje nogometne infrastrukture i kada tome pridodamo još 40 000 eura koliko će Županijski nogometni savez izdvojiti kroz HNS, 67 000 eura će biti na godišnjoj skupštini uručeno 16 klubova s područja naše županije koji su se prijavili na natječaj i dobit će ta sredstava – rekao je Horvatić.

Također je obavijestio klubove da je Izvršni odbor donio odluku o kupnji nogometnih lopti br.5 ADDglue Attack, komada 400, i lopti br.4 komada 10 za klubove članice ŽNS Varaždin temeljem ponude VEGO SPORT d.o.o. Lopte će se podijeliti klubovima na Skupštini.

Svi klubovi koji su zainteresirani za kupnju lopti moći će to napraviti po sniženoj cijeni za 25 eura sa PDV-om.

 

Tekst i foto: Varaždinske vijesti