Search
Close this search box.

Dječji nogometni festival “ZDRAVO MALENI 2023”

Ministarstvo turizma i sporta je 28.07.2023. donijelo Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2023. godini. Program ŽNS Varaždin drugu godinu izabran je zajedno sa još 160 programa za sufinanciranje u iznosu od 14.400,00 eura.
Ukupna vrijednost programa iznosi 18.000,00 eura, a ŽNS Varaždin će putem navedenog programa nogometnim centrima, klubovima članicama i dječjim vrtićima osigurati opremu za daljnji rad s mladim i najmlađim nogometašima.
Projekt se bazira na igranju i učenju nogometa s djecom putem zabavnih i poučnih besplatnih treninga s naglaskom na pružanje rekreacije, a vezano na promicanje sporta i zdravog načina života.
Ukupno će biti održano 9 aktivnost u kojima će biti 4 aktivnosti za vrtiće i 5 za igrače i djecu nogometnih centara i škola nogometa diljem županije. O terminima i mjestu održavanja aktivnosti će klubovi, igrači i dječji vrtići biti naknadno obavješteni.
U dvorani ŽNS Varaždin sutra će se s početkom u 10 sati održati prvi radni sastanak s ravnateljicama odabranih dječjih vrtića gdje će se odrediti termini i objasniti način provođenja aktivnosti.