Search
Close this search box.

Informacije za odigravanje službenih utakmica ŽNS Varaždin

Na temelju čl. 58. Propozicija natjecanja za ŽNL Varaždin, svi klubovi organizatori utakmica DUŽNI su se pridržavati propisanih mjera za suzbijanje širenja pandemije COVID-19.

Gostujući klubovi OBAVEZNI su svim svojim igračima i službenim osobama koji putuju na gostovanje prije polaska izmjeriti tjelesnu temperaturu te istu upisati u tablicu (ime i prezime, broj mobitela i tjelesnu temperaturu), a popis ovjeriti službenim pečatom kluba i potpisom odgovorne osobe te isto predati delegatu po dolasku.

Domaćin utakmice OBAVEZAN je izmjeriti tjelesnu temperaturu svim igračima i službenim osobama po dolasku u službene prostorije kluba te upisati u tablicu (ime i prezime, broj mobitela i tjelesnu temperaturu), a popis ovjeriti službenim pečatom kluba i potpisom odgovorne osobe za provođenje epidemioloških mjera te isto predati delegatu utakmice.

Spiskove delegat treba provjeriti te nakon utakmice ostaviti klubu domaćinu, a pod izvješće delegata upisati dali su klubovi sproveli gore navedeno.

U slučaju da je nekome izmjerena povišena tjelesna temperatura (više od 37,2 stupnja) isti NE SMIJE putovati na gostovanje ili ukoliko se radi o osobi od strane domaćina ista MORA biti udaljena iz službenih prostorija kluba.

SVI IGRAČI I SLUŽBENE OSOBE KOJE SU PODVRGNUTE TESTIRANJU ZA COVID-19 NE SMIJU SUDJELOVATI NA UTAKMICAMA DO DOBIVANJA NALAZA.