Search
Close this search box.

Izvještaj s Plenuma klubova seniora – 19.02.2024.

Na održanom Plenumu klubova u prostorijama Županijskog nogometnog saveza na dnevnom redu su se našla izvješća za jesenski dio godine, novosti u radu s Comet sustavom HNS-a te prezentacija defibrilatora.

Uz to, predstavljen je i kalendar natjecanja za proljetni dio sezone te je podijeljeno i nekoliko stotina lopti za klubove. Predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić istaknuo je kako je zadovoljan podnesenim izvješćima te kako se vidi napredak klubova u organizaciji utakmica.

– Imamo gotovo 6,300 registriranih nogometnih igrača na području naše županije i svi oni čine jednu veliku udrugu koja je jedna od najmasovnijih na području naše županije. Danas smo prezentirali novi projekt u koji idemo, nabava defibrilatora za sve naše klubove, a isto tako 403 lopte puštamo u sustav. Plenum je bio radni i darovni, nadam se da smo uspjeli opravdati očekivanja naših klubova. Svima skupa želim puno uspjeha u daljnjem radu. Nadam se da nas čeka uzbudljivo proljeće i da ćemo opet ostvariti dobre rezultate – rekao je tom prilikom Horvatić.