Search
Close this search box.

Ljetni prijelazni rok

Ø       Na temelju čl.31. Pravilnika o statusu igrača i registracijama HNS-a, Ljetni prijelazni rok traje od 15. lipnja do 31.srpnja (na vlastiti pismeni zahtjev – recipis).

 

Ø       Igrači mogu prelaziti iz kluba u klub (na temelju istupnice), u prijelaznom roku, do 31.kolovoza.

 

Ø       Prve registracije igrača mogu se vršiti sve do 28. veljače.

 

Ø       NAPOMENA: Prema odluci IO ŽNS od 22.12.2011., za svaki prijelaz igrača mlađih od 18 godina potrebna je pismena suglasnost tj. punomoć od strane roditelja ili staratelja. Mole se klubovi da se pridržavaju navedenog a svaka nepotpuna dokumentacija neće se preuzimati. Obrazac za punomoć nalazi se na internet stranici ŽNS Varaždin. (Datoteke à Registracija igrača)

 

Ø       VAŽNO: Prema odluci IO ŽNS Varaždin od 10.12.2016. godine, cijena prijelaza igrača iz kluba u klub iznosi 500,00 (petsto) kuna, a odnosi se na sve igrače mlađe od 16 godina starosti koji koriste prijelaz na pismeni vlastiti zahtjev (recipis) igrača u ljetnom i zimskom prijelaznom roku. Dio od prijelaza igrača u iznosu od 300,00 (tristo) kuna ostaje u fondu kluba iz kojeg igrač odlazi, a koristit će se za potrebe iz dijela natjecanja prema odluci kluba.

 

 

Zbog velike važnosti skrećemo pozornost igračima i klubovima koji će ovog ljeta koristiti pogodnosti ljetnog prijelznog roka, da se kvalitetno obavijeste o istom koristeći isključivo službene dokumente HNS-a, prije svih PRAVILNIK O STATUSU IGRAČA I REGISTRACIJAMA (staviš link – pravilnik je na službenim dokumentima – https://zns-varazdin.hr/download/pravilnik-o-statusu-igraca-i-registracijama-hns-a/ )