Search
Close this search box.

Natječaj za dodjelu priznanja ŽNS Varaždin za 2020. godinu

Na temelju odluke Odbora za hitnost ŽNS Varaždin od 10.02.2021. godine objavljen je natječaj za dodjelu priznanja ŽNS Varaždin za 2020. godinu, na temelju prijedloga Komisije za marketing IO ŽNS Varaždin. Natječaj i obrazac objavljeni su na internet stranici ŽNS Varaždin ( Datoteke –> Obrasci   https://zns-varazdin.hr/blog/download-category/obrasci/ ).

Priznanje ŽNS Varaždin se dodjeljuje u znak priznanja i časti za osobite doprinose razvitku nogometnog sporta na području Varaždinske županije za 2020. godinu. Pravo predlaganja kandidata imaju nogometni klubovi i udruge članice ŽNS Varaždin.

Za dodjelu priznanja mogu se, za osobite doprinose za razvoj i unapređenje nogometnog sporta, postignute izuzetne rezultate, značajno ostvarenje znanstvenog, stručnog i pedagoškog rada u svim kategorijama igrača u klubu predložiti fizičke osoba u Klubu ili Udruzi, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.

Prijedlog treba biti pisano obrazložen i sadržavati podatke o kandidatu. Obrazac prijedloga može se preuzeti na internet stranici ŽNS Varaždin.

Prijedlozi s obrazloženjem upućuju se na adresu:
Županijski nogometni savez Varaždin, za “priznanja i nagrade“, Zagrebačka 91, 42000 Varaždin
Rok za slanje prijedloga je do 05.03.2021. godine.