Search
Close this search box.

Održan je plenum klubova 1. ŽNL ŽNS Varaždin

Plenum klubova 1. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin održan je 20.07.2020. s početkom u 18 sati u dvorani ŽNS Varaždin, a prisustvovali su predstavnici  svih 14 klubova.

 

Novi županijski prvoligaš je momčad Dinama iz Babinca,  a ekipe koje će se natjecati u 1. ŽNL Varaždin u sezoni 2020/21. su: Beretinec, Budućnost, Čevo, Drava-Ajax, Mladost (M), Mladost (VŽ), Novi Marof, Obreš, Plitvica (S), Polet (C), Polet (T), Sloboda (T) i Sloboda (VŽ).  Ekipa Plitvica iz Gojanca, pobjednik 1. ŽNL Varaždin za sezonu 2019/20. natjecat će se sljedeće sezone u Četvrtoj NL Čakovec – Varaždin.

 

Glavni tajnik ŽNS Varaždin, g. Ivan NOVAK otvorio je Plenum klubova, pozdravio prisutne i upoznao ih sa Odlukama IO-a:

 

Istaknuo je i upozorio predstavnike klubova o trenutnim uputama o organiziaciji utakmica koji su na snazi i verificirani od strane IO HNS-a i Odbora za hitnost ŽNS Varaždin, a vezano na igranje svih vrsta utakmica bez gledatelja, u cilju sprječavanja širenja pandemije virusa COVID-19 na otvorenim prostorima. Napomenuo je također da će HNS putem Komisije za natjecanje u čijem je sastavu zajedno sa Predsjednikom i IO ŽNS Varaždin učiniti sve kako bi se iznašla bilo kakva pomoć za lakše funkcioniranje klubova za vrijeme trajanja pandemije virusa COVID-19, te se na temelju toga već krenulo u nabavku 1000 markirnih majica za redare koji će biti vidno označeni amblemom ŽNS Varaždin i natpisom REDAR na markirnim majicama.

 

Izmjene i dopune stalnih sustava natjecanja HNS-a prezentirao je Glavni tajnik, g. Ivan NOVAK putem prezentacije te objasnio prisutnim predstavnicim klubova kako postojeći sustav natjecanja ostaje na snazi još dvije natjecateljske godine

 

Izmjene i dopune Propozicija natjecanja 1. ŽNL-e za natjecateljsku 2020/21. godine prezentirao je Povjerenik za natjecanje ŽNL-a, g. Nino VUGRINEC te istaknuo kako se iste nalaze na službenoj internet stranici ŽNS Varaždin i pojasnio dopunu članak 58. koji govori o tome tko sve smije biti prisutan na utakmicama za vrijeme trajanja suzbijanja širenja pandemije virusa COVID-19 na otvorenim prostorima.

 

Na kraju su izvučeni i parovi za 1. kolo 1. ŽNL Varaždin za sezonu 2020/21. te 1. kolo Županijskog nogometnog kupa. Shema kupa i rasporedi biti će objavljeni na internet stranici ŽNS Varaždin i u glasniku ŽNS Varaždin “Nogomet”.

 

plenum 1

plenum 2

plenum 3

plenum 4