Search
Close this search box.

Održan je plenum klubova 2. ŽNL ŽNS Varaždin

Plenum klubova 2. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin održan je 20.07.2020. s početkom u 18 sati u dvorani ŽNS Varaždin, a prisustvovali su predstavnici  svih 16 klubova.

U narednoj sezoni u 2. ŽNL Varaždin sudjelovat će 16 klubova i to: Bukovčan, Dinamo 01, Klenovnik, Lepoglava, Mladost (S), Mladost (Š), Novakovec, Nova Ves, Orač, Podravac Kitro, Polet (M), Radnički, Razvitak, Rudar 47, Mladost (VT) i Zadrugar.

Glavni tajnik, g. Ivan NOVAK prisutne je upoznao sa odlukama IO ŽNS Varaždin te je istaknuo i upozorio predstavnike klubova o trenutnim uputama o organiziaciji utakmica koji su na snazi i verificirani od strane IO HNS-a i Odbora za hitnost ŽNS Varaždin, a vezano na  sprječavanje širenja pandemije virusa COVID-19 na otvorenim prostorima. Napomenuo je također da će HNS putem Komisije za natjecanje u čijem je sastavu zajedno sa predsjednikom i IO ŽNS Varaždin učiniti sve kako bi se iznašla bilo kakva pomoć za lakše funkcioniranje klubova za vrijeme trajanja pandemije virusa COVID-19, te se na temelju toga već krenulo u nabavku 1000 markirnih majica za redare koji će biti vidno označeni amblemom ŽNS Varaždin i natpisom REDAR na markirnim majicama.Također je napomenuto da će IO ŽNS Varaždin raspisati natječaj za sponzore ŽNL-a kako bi se što više olakšalo klubovima u njihovom financijskom funkcioniranju.

Izmjene i dopune stalnih sustava natjecanja HNS-a u razdoblju od 2021. – 2026. godine prezentirao je Glavni tajnik, g. Ivan NOVAK putem prezentacije te objasnio prisutnim predstavnicim klubova kako postojeći sustav natjecanja ostaje na snazi još dvije natjecateljske godine te se nakon toga kreće u reorganizaciju svih liga počevši od najvišeg stupnja natjecanja HNS-a pa do najnižeg stupnja natjecanja ŽNS-a.

 

Izmjene i dopune Propozicija natjecanja 2. ŽNL-e za natjecateljsku 2020/21. godine prezentirao je Povjerenik za natjecanje ŽNL-a, g. Nino VUGRINEC te istaknuo kako se iste nalaze na službenoj internet stranici ŽNS Varaždin i pojasnio dopunu članak 58. koji govori o tome tko sve smije biti prisutan na utakmicama za vrijeme trajanja suzbijanja širenja pandemije virusa COVID-19 na otvorenim prostorima.

Izvučeni su parovi za 1. kolo 2. ŽNL Varaždin za sezonu 2020/21. Raspored biti će objavljeni na internet stranici ŽNS Varaždin i u glasniku ŽNS Varaždin “Nogomet”.

Klubovima sudionicima 2. ŽNL podijeljene su kamere za snimanje utakmica i predstavnici klubova upoznati su sa uputama za snimanje utakmica 2. ŽNL.

 

Plenum 5

Plenum 6

Plenum 8

Plenum 9

Plenumn 7