Search
Close this search box.

Održan je Plenum svih klubova ŽNL Varaždin

Dana 29.07.2019. godine u dvorani za sastanke ŽNS Varaždin, održan je Plenum svih klubova ŽNL Varaždin za kategoriju seniora.

 

Prisutni predstavnici klubova ŽNS Varaždin:

I ŽNL : od 14 klubova prisutno 14 predstavnika

II ŽNL : od 14 klubova prisutno 12 predstavnika (Mladost S i Dinamo B nisu bili prisutni)

III ŽNL (Varaždin): od 9 klubova prisutno 7 predstavnika (Bratstvo i Sračinec nisu bili prisutni)

III ŽNL (Ludbreg): od 11 klubova prisutno 9 predstavnika (Mladost SP i Sloga nisu bili prisutni) što čini ukupno

87,50 %.

 

Predstavnik policijske uprave Ludbreg, gosp. Pintarić upoznao je predstavnike klubova vezano za primjenu Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i suradnjom s predstavnicima klubova.

Predsjednik ŽNS Varaždin, gosp. Horvatić Nenad upoznao  je prisutne sa odlukama IO ŽNS, a Glavni tajnik Ivan Novak upoznao je predstavnike klubova sa novostima iz Ureda Saveza.

Predsjednik ŽNS Varaždin, gosp. Nenad Horvatić nagradio je najbolje klubove za korektno i športsko ponašanje u natjecateljskoj godini 2018/19 Klubovi koji su dobili nagrade su Ivančica, Lepoglava, Orač i Poljanec.

Tajnik Komisije za licenciranje klubova, gosp. Željko Franić predstavnike klubova upoznao je sa postupcima provedbe sustava licenciranja klubova od strane Komisije za licenciranje klubova IO ŽNS Varaždin, a koji su bili uvjet za dobivanje licenci za određeni rang natjecanja. Izvješće Komisije za licenciranje klubova prihvaćeno je bez izmjena i dopuna.

Povjerenik za natjecanje, Nino Vugrinec prezentirao je sastave svih ŽNL seniora i usvojene Propozicije za natjecanje ŽNL-a.

Predsjednik ŽNS Varaždin, gosp. Nenad Horvatić podijelio je novim članicama 1. ŽNL Varaždin (Beretinec, Čevo i Mladost VŽ) kamere za snimanje utakmica.

Povjerenik za natjecanje, Nino Vugrinec informirao je predstavnike klubova vezano za preregistraciju igrača u 2020. godini, licenciranje predstavnika klubova i fizioterapeuta u 2020. godini, i predavanjima o Pravilima nogometne igre koje su klubovi na temelju uvjeta za licenciranje dužni održati svake godine.

Županijski nogometni instruktor, Nikica Bunić upoznao je prisutne predstavnike klubova o postupku licenciranja trenera ŽNL-a za natjecateljsku godinu 2019/20.

Povjerenik za određivanje sudaca, Ivan Kozina obratio se predstavnicima klubovima, a vezano za suradnju između klubova i povjerenika za određivanje sudaca.

Utvrđeni su natjecateljski brojevi za sve učesnike u ŽNL-ama, a sukladno tome određeni su rasporedi i satnice igranja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20., jesenski dio. Svi rasporedi objavit će se na službenim stranicama ŽNS Varaždin.

Izvučeni su parovi za KUP natjecanje prvog kola koje će se igrati 10 i 11.08.2019.,.Predstavnici klubova nisu imali primjedaba na postupak utvrđivanja parova KUP-a.

 

DSC_0352

DSC_0355

DSC_0357

DSC_0385

DSC_0391

DSC_0395

DSC_0398

DSC_0411

DSC_0419

DSC_0422

DSC_0449

DSC_0456