Search
Close this search box.

Plenum 1., 2. ŽNL i 4. NL ČK VŽ – članice ŽNS Varaždin

U utorak 22.02.2022. s početkom u 18 sati u dvorani za sastanke ŽNS Varaždin održani je Plenum klubova 4. NL ČK-VŽ (članice ŽNS Varaždin), 1. i 2. ŽNL.

Od ukupno 36 prisutno je bilo 28 predstavnika klubova (77,78 %).

Glavni tajnik ŽNS Varaždin, g. Ivan Novak otvorio je Plenum klubova, pozdravio sve prisutne i utvrdio prisutnost predstavnika klubova.

Predsjednik ŽNS Varaždin, g. Nenad Horvatić, uz najavu promjene sustava natjecanja od sljedeće natjecateljske godine, istaknuo je još i da je Ured ŽNS Varaždin uvijek dostupan predstavnicima klubova vezano za objašnjenje kriterija i uvjeta, te da osim sportskih rezultata treba ispuniti i određene kriterije za participiranje u pojedinom stupnju natjecanja. Također je najavio i sjednicu Izvršnog odbora i Skupštine ŽNS Varaždin kao i pripremu natječaja za poboljšanje sportske infrastrukture za klubove članice ŽNS Varaždin u 2022. godini.

Povjerenik za natjecanje, g. Nino Vugrinec upoznao je predstavnike klubova sa sustavom natjecanja u natjecateljskoj godini 2022/23, uvjetima i kriterijima, te postupku i rokovima licenciranja klubova za natjecateljsku godinu 2022/23, kao i terminima kola i rasporedima u proljetnom dijelu natjecanja u natjecateljskoj godini 2021/22.