Search
Close this search box.

Plenum klubova 3. ŽNL

U srijedu 23.02.2022. s početkom u 18 sati u dvorani za sastanke ŽNS Varaždin održani je Plenum klubova 3. ŽNL, skupine Ludbreg i Varaždin.

Od ukupno 20 prisutno je bilo 16 predstavnika klubova (80 %).

Povjerenik za natjecanje, g. Nino Vugrinec otvorio je Plenum klubova, pozdravio sve prisutne i utvrdio prisutnost predstavnika klubova.

Nakon toga uz najavu promjene sustava natjecanja od sljedeće natjecateljske godine, istaknuo je još i da je Ured ŽNS Varaždin uvijek dostupan predstavnicima klubova vezano za objašnjenje kriterija i uvjeta, te da osim sportskih rezultata treba ispuniti i određene kriterije za participiranje u pojedinom stupnju natjecanja. Također je najavio i sjednicu Izvršnog odbora i Skupštine ŽNS Varaždin kao i pripremu natječaja za poboljšanje sportske infrastrukture za klubove članice ŽNS Varaždin u 2022. godini.

Povjerenik za natjecanje, g. Nino Vugrinec upoznao je predstavnike klubova sa sustavom natjecanja u natjecateljskoj godini 2022/23, uvjetima i kriterijima, te postupku i rokovima licenciranja klubova za natjecateljsku godinu 2022/23, natječajima za nove suce i delegate, eventualnoj odgodi utakmica, kao i terminima kola i rasporedima u proljetnom dijelu natjecanja u natjecateljskoj godini 2021/22.