Search
Close this search box.

Plenum klubova – Nogometni centri

Dana 24.02.2022. održan je Plenum klubove Županijske lige nogometnih centara i Županijske lige prednatjecatelja sa početkom u 18,00 sati.

 

Prisutni predstavnici nogometnih centara i klubova:

Nogometni centri: od 13 nogometnih centara prisutno 11 predstavnika (predstavnici NC Petrijanec-Nova Ves i NC Sveti Ilija nisu bili prisutni).

Škole Nogometa: od 6 klubova prisutna 4 predstavnika (predstavnici NK ”Ivančica” Ivanec i NK “Podravina” Ludbreg nisu bili prisutni).

Povjerenik za natjecanja liga mladeži Županijskog nogometnog saveza Varaždin  (u daljnjem tekstu ŽNS Varaždin), Nikica BUNIĆ otvorio je Plenum klubove i pozdravio prisutne.

Tehnički tajnik, g. Nino VUGRINEC prenio je prisutnim predstavnicima informacije iz Ureda ŽNS Varaždin u kojima je najavio natječaj za projekte odnosno mogućnost financiranja sportske infrastrukture za klubove članice ŽNS Varaždin u 2022. godini. Povjerenik za natjecanja, g. Nikica BUNIĆ informirao je prisutne o organizaciji nogometnog turnira za mlađe pionire ”TALENT CUP 2022” koji će se, uz suorganizaciju NK ”Varaždin”, održati nakon završetka prvenstvenih natjecanja Županijske lige nogometnih centara. Prisutnima se na temu gore navedenog turnira obratio predstavnik NK ”Varaždin”, g. Damir JAGAČIĆ.

Povjerenik za natjecanje, g. Nikica BUNIĆ upoznao je prisutne sa kriterijima i uvjetima za licenciranje klubova za natjecateljsku godinu 2022/23., te posebno istaknuo sportske i administrativne kriterije koje klubovi moraju zadovoljiti kako bi se mogli natjecati u županijskim nogometnim ligama, a zatim je predstavio kalendar natjecanja Županijske lige nogometnih centara i Županijske lige prednatjecatelja, te istaknuo problematiku odigravanja odgođenih utakmica.

Nakon toga ukazao je prisutnim predstavnicima na važnost sudjelovanja klubova u selektivnim aktivnostima ŽNS Varaždin, te pozvao na aktivno sudjelovanje talentiranih igrača i trenera u istima i dao je informaciju o organizaciji tečaja za nogometne suce i delegate, te pozvao prisutne na animaciju mlađih igrača za prijavu na edukaciju.

Plenum klubova Županijske lige nogometnih centara završio je u 18,40 sati.