Search
Close this search box.

Poboljšanje sportske infrastrukture u 2023. godini – ŽNS Varaždin

Varaždinska županija ove je godine povećala izdvajanja za sport, a ove godine financijska sredstva za sport u proračunu iznose 225 tisuća eura koji je dodijeljen Savezu sportskih udruga Varaždinske županije.
Danas je tako potpisan ugovor između Saveza sportskih udruga Varaždinske županije i Županijskog nogometnog saveza kojim se podupira dva projekta. Kako je objasnila zamjenica župana Silvija Zagorec, jedan je projekt vezan uz sportskog instruktora koji pomaže klubovima i školama nogometa, dok je u drugom projektu Varaždinska županija dodijelila 27 tisuća eura za poboljšanje nogometne infrastrukture.
– Drugi projekt je 27 000 eura koliko je Županija dodijelila za poboljšanje nogometne infrastrukture i kada tome pridodamo još 40 000 eura koliko će Županijski nogometni savez izdvojiti kroz HNS, 67 000 eura će biti na godišnjoj skupštini uručeno 16 klubova s područja naše županije koji su se prijavili na natječaj i dobit će ta sredstava – rekao je između ostalog Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS-a Varaždin.
https://www.youtube.com/watch?v=_kh0jUrM29c&t=106s