Search
Close this search box.

Preregistracija igrača

Na temelju odluke IO ŽNS Varaždin od 18.12.2017., a sukladno odluci HNS-a donijeti su kriteriji i način preregistracije igrača u 2018. g.:

 
Ø Preregistracija igrača obavlja se putem COMET sustava HNS.
Ø Rokovi za preregistraciju igrača:
Ø Za igrače klubova Prve i Druge HNL, Prve HNLŽ i Prve HMNL u razdoblju od 18.01. (četvrtak) do 15.02.2018. (četvrtak)
Ø Za igrače Treće HNL, Četvrte nogometne lige, Druge HNLŽ, Druge HMNL i za igrače klubova županijskog stupnja natjecanja u razdoblju od 18.01. (četvrtak) do 28.02.2018. (srijeda)
Ø Preregistracije se ne obavljaju za igrače koji se redovno registriraju u vrijeme trajanje preregistracije, s tim što za te registracije igrača mlađih od 18 godina mora biti nova fotografija.
Ø Svi igrači koji do utvrđenog roka ostanu nepreregistrirani automatski prestaju biti registrirani članovi kluba i postaju slobodni igrači.
U svrhu obavljanja preregistracije, svaki klub je obvezan dostaviti:
Ø Popis registriranih igrača koje želi preregistrirati ispisan iz COMET sustava u dva primjerka
Ø Dosadašnju športsku iskaznicu
 
NAPOMENA: Prijavu za preregistraciju NIJE POTREBNO dostaviti.
Ø Fotografije igrača rođenih 1999. godine i mlađih biti će obrisane u COMET-u 01.01.2018. godine pa za te igrače klubovi trebaju postaviti nove fotografije u COMET sustav (ne starije od 6 mjeseci), dok fotografije igrača rođenih 1998. i starijih neće biti potrebno mijenjati.
Ø Pisane upute vezano na postavljanje slika u COMET sustav i provedbu postupka preregistracije biti će dostupne na internet stranici ŽNS Varaždin.
Ø Cijena za preregistraciju igrača iznosi 15,00 kuna po igraču.