Search
Close this search box.

Priznanje ŽNS Varaždin za 2022. godinu

Na prijedlog Komisije za marketing IO ŽNS Varaždin, Odbor za hitnost ŽNS Varaždin je dana 18.01.2023. godine donio odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje osoba za dodjelu Priznanja ŽNS Varaždin za 2022. godinu. Natječaj i obrazac nalaze se u na internet stranici ŽNS Varaždin, a rok za dostavu imena je 20.02.2023. godine. Ne mogu se predlagati one osobe koje su već dobile priznanje.

Link natječaja: https://zns-varazdin.hr/download/natjecaj-priznanje-zns-varazdin/

Link obrasca: https://zns-varazdin.hr/download/obrazac-priznanje-zns-varazdin/

Priznanje ŽNS Varaždin dodjeljuje se u znak priznanja i časti  za osobite doprinose razvitku nogometnog sporta na području Varaždinske županije za 2022. godinu.

Pravo predlaganja kandidata imaju nogometni klubovi i udruge članice ŽNS Varaždin

Za dodjelu priznanja mogu se, za osobite doprinose za razvoj i unapređenje nogometnog sporta, postignute izuzetne rezultate, značajno ostvarenje znanstvenog, stručnog i pedagoškog rada u svim kategorijama igrača u klubu predložiti:
– fizička osoba u Klubu, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.
– fizička osoba u Udruzi, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.