Search
Close this search box.

Zimski prijelazni rok

Ø  Profesionalni igrači mogu prelaziti iz kluba u klub (na temelju istupnice) od 18. siječnja do 15.veljače.

Ø  Igrači amateri mogu prelaziti iz kluba u klub (na temelju istupnice) od 18. siječnja do 28.veljače (temeljem odluke IO HNS od 15.10.2018. godine nema više prelazaka igrača na vlastiti pismeni zahtjev-recipis u zimskom prijelaznom roku).

Ø  Igrač koji se prvi put registrira u nogometnoj organizaciji može se registrirati tijekom cijele natjecateljske godine osim u razdoblju od 01. svibnja do 14. lipnja.

Ø  Igrač koji nije preregistriran, a mlađi je od 16 godina ne može se registrirati u razdoblju od 15.listopada do 17.siječnja i 01.travnja do 14.lipnja.

Ø  Temeljem čl. 37/9. Pravilnika o statusu igrača i registracija igrač kluba koji je odustao od natjecanja može se registrirati zaključno sa 30. travnjem.

Ø  Igrači veterani mogu se prvi put za veteranski klub registrirati te prelaziti iz kluba u klub u zimskom prijelaznom roku u razdoblju od 18. siječnja do 31. ožujka.

Ø  NAPOMENA: Prema odluci IO ŽNS od 22.12.2011., za svaki prijelaz igrača mlađih od 18 godina potrebna je pismena suglasnost tj. punomoć od strane roditelja ili staratelja. Mole se klubovi da se pridržavaju navedenog. Svaka nepotpuna dokumentacija neće se preuzimati.