Search
Close this search box.

Županijska liga limača predškolske dobi

Županijski nogometni savez Varaždin organizira natjecanje pod nazivom “Županijska liga limača predškolske dobi“ koja će se odvijati kroz mjesec rujan i listopad. Natjecanje je najavljeno na Plenumu Županijskih liga nogometnih centara i Županijske lige početnika (U-9) održanom dana 21.07.2022. godine.
Obzirom na to da se djeca ne mogu registrirati prije navršene 6. godine života i tako sudjelovati u ustaljenim natjecanjima pod ingerencijom ŽNS Varaždin, cilj navedene aktivnost odnosi se na povećanje zanimanja za nogometnim sportom.
“Županijska liga limača predškolske dobi“ je natjecanje predviđeno za djecu rođenu 2016. godine i mlađih, a kako bi im se omogućila natjecateljska aktivnost i lakše uključivanje u trenažni sustav nogometnih centara i škola nogometa s područja Varaždinske županije.
Utakmice “Županijska liga limača predškolske dobi“ održavat će se subotom u jutarnjem terminu, a odigravat će se na terenima klubova diljem Županije.
Prva takva aktivnost održat će se dana 24.09.2022. godine na igralištu NK “Bednja“ Beletinec.
Propozicije natjecanja:
Dimenzije terena za igru: 33 x 18 metara
Dimenzije vrata: 1,8 x 1,2 metra
Veličina lopte: br.4
Broj igrača: 4+1
Vrijeme trajanja utakmica: 1×12 minuta.
Utakmice se igraju turnirskim sistemom, a vode ih treneri odnosno voditelji ekipa.
Rezultati se ne evidentiraju.
Svaki nogometni klub odnosno nogometni centar može prijaviti neograničen broj ekipa, a ekipe se prijavljuju zasebno za svaku aktivnost.
Uvjet za nastup na utakmicama je ispunjen i potpisan obrazac “Suglasnost roditelja“ i “Privola“. (Dokumenti se nalaze na našoj internet stranici)
Prijave ekipa i broj igrača u ekipi, za prvu aktivnost potrebno je izvršiti do dana, 17.09.2022. godine.
Prijave se vrše na adresu elektroničke pošte
nikica.bunic@zns-varazdin ili na mob. 091 240 20 62.
Županijski nogometni instruktor
Nikica Bunić