Search
Close this search box.

Županijski veseli nogomet za djecu i mladež – Komarnica

Županijski nogometni savez Varaždin, uz potporu Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, nastavlja sa sportskim programom pod nazivom ”Županijski veseli nogomet za djecu i mladež”.

Ovaj program jučer se održao u Komarnici u Općini Sveti Đurđ, a tom su prilikom nogometnim centrima Sveti Đurđ, Jalžabet i Ludbreg podijeljene lopte.

– Na opće zadovoljstvo djece, igrača, roditelja, trenera i svih ostalih nadamo se da će se ove manifestacije dobro odraziti i da će sport postati još popularniji i da će biti još više djece na nogometnim igralištima – rekao je Dražen Crnković, dopredsjednik ŽNS-a Varaždin.

Sve prisutne pozdravio je i načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany koji je tom prilikom rekao kako Općina puno ulaže u mlade ljude i sport.

– Ulaganje Općine u školu nogometa je dosta veliko i rezultati su primjereni tome. Naša misija je i dalje pomagati mladim ljudima, da se kreću po sportskim terenima, a jedan od tih segmenata je i nogomet budući da smo ovo igralište prenamijenili samo za školu nogometa – rekao je Jany.